Alla inlägg den 15 augusti 2010

Av Linda Nilsson - 15 augusti 2010 19:38

Vaknade i panik imorse och trodde att jag hade försovit mej!

Men ack så fel man kunde ha klockan var typ 06:32 och jag trodde klockan var typ 12? Jag var så bakis att jag ramlade och satte mej på stjärten när jag skulle kuta till mobilen..! Ja det var bara att somna om (vilket gick fort!). Sen hämtade min mamma mej sen bar det av hem och tvätta lite dona lite med pållarna, sen bar det av till ridskolan för att rida Niki! Fyfasen vad fin hon var idag! Jag gnällde ju ordentligt på min sits sist, nu fick jag byta sadel och guuud som handen i handsken för min rump! (en jacson eller hur det nu stavas)

Det har aldrig gått så bra som idag inte! Sjukt fin var hon, hoppade även kombination på fröken vilket jag tror hon aldirg hade gjort, men hon skötte sej schnyggt :D! Ska dit och rida imorn med :)

Var hem igen då det vart gomidda , jag, Robin,  mamma, pappa, Emelie och Alvin.

Kyckling curry MMM! Hann ha lite vatten krig med Robin men jag lyckades inte bli blöt iaf, jag skrek som en stucken lite gris iaf.

Mattes lilla ögongodis (Princess) sprang i hagen och Amalia som var galet skrämd när jag sprang och skrek igenom hagen :P!

Var med Emelie och Tosse igår och "våldgästade" en fest ute på bruket :)

Ibörjan känndes det njaaa men sen när man fick lite alkohol intag (tooo much) vart det riktigt ok :) Fast jag hade ju roligt med dom jag gick med iaf :)!

Sen helt plötsligt så var jag nere vid träteam traskande i mina skyhöga klackar att jag itne har lyckats bryta nån fot??? Robin på ena sidan och en flarra på andra, bättre kunde det nog inte bli :) Så sällan man festar så man får väl passa på.

Nej du/ni/nån  ska jag ta och göra någen nytta, vad vet jag inte själv ännu men jaja!

Heeejja


Presentation


LindaMariaNilsson

Lite ur mitt liv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards